The Happy Observer
Coaching

Coaching & The Happy Observer

Ken je het boek De Alchemist van Paulo Coelho? In dit boek gaat het over een jongen die op zoek is naar een schat. De schat in het verhaal is een metafoor voor het afleggen van het pad in het leven en het bereiken van de bestemming die je graag wilt bereiken, in plaats van dat het om het vinden van een fysieke waardevolle schat gaat. Het verhaal zit vol met hindernissen en onzekerheden die door de jongen overwonnen moeten worden om uiteindelijk zijn doel te bereiken. En het leven dat hij leeft om zijn doel te bereiken brengt hem meer dan hij had kunnen denken. Soms weet de jongen het even niet meer en maakt hij gebruik van wijze mensen als een zigeunerin, een oude koning en een alchemist. Zij geven hem inzichten die hem weer verder brengen in het leven van zijn legende, het zien van de Piramides van Egypte.

The Happy Observer kan jou helpen bij het leven van jouw legende, het leven dat bij jou past en de keuzes die daar bij horen. Soms raakt ook de blik van ‘een happy observer’ wat vertroebeld in het leven en wordt het moeilijk om scherp te zien waar je heen wilt en wat bij jouw past en wat niet. Dat kan allerlei redenen hebben.

In een coachingssessie van The Happy Observer gaan we aan de slag om jouw zicht richting de toekomst weer helder en scherp te krijgen, zodat je weer een stip aan de horizon hebt die je vertrouwen en enthousiasme brengt.

We gaan aan de slag met het inventariseren van jouw waarden, ambities en overtuigingen. We kijken naar jouw kwaliteiten en gaan aan de slag met het ontwikkelen van effectiever gedrag. We onderzoeken wat jou tegenhoudt, zoals bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen. We gaan aan de slag met het formuleren van de gewenste resultaten. Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor het proces en en je werkt met advies en begeleiding actief aan het behalen van jouw doelstellingen.

Heb je interesse, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan waarin we kunnen kennismaken. Naar aanleiding van dat gesprek kun je voor jezelf bepalen of je een vervolg coachingsgesprek wilt.

Een coachingssessie vindt plaats via beeldbellen en/of wandelend in het groen in Rotterdam. Een coachingssessie duurt 90 minuten en kost 90 euro.

Christian
Christian